Creează-ţi propriul profil (doar pentru domnişoare)

NOU – 50 lei pentru fiecare poză!

Trimite-ne pozele tale provocatoare (goale sau semi-goale) şi câştigă 50 de lei pentru fiecare imagine pe care o postăm. Noi publicăm până la 5 poze pe profil, dar poţi sa ne trimiţi mai multe pentru a putea alege pe cele mai bune.

Dacă doreşti, e posibil să-ţi ascunzi identitatea – vom pune imediat bandă neagră pe ochi în poză.

Bonus 250 lei pentru video!

Dacă faci o poză provocatoare cu telefonul mobil sau cu camera video şi ne trimiteţi salutările dvs. pentru membrii site-ului, vă răsplătim cu alţi 200 de lei dacă publici aceste poze. Pe imaginile video e necesar să spui “Pupici şi un mare salut tuturor membrilor site-ului matrimoniale69.com – locul potrivit pentru contacte personale şi prieteni noi”

Dacă doreşti, e posibil să-ţi ascunzi identitatea – vom pune imediat bandă neagră pe ochi în imaginea video.

Descriere – e important să puneţi o poza autentică.
Varianta 1 – puteţi face o poză provocatoare şi cu un marker să scrieţi pe corp cuvântul „Pupici”
Varianta 2 – puteţi face o poză împreună cu prima pagina/pe fundalul unui cotidian (Monitorul, Naţional, Adevărul, etc.).
Varianta 3 – puteţi face o poză împreună cu unele produse naţionale (prăjituri, produse lactate etc. )

Este obligatoriu darea acordului pentru publicarea anunţului – trimite e-mail cu poze pe: irina@matrimoniale69.com

Cum să faci un anunţ?

Pur şi simplu trimiteţi un e-mail la irina@matrimoniale69.com şi vă contactam imediat pentru a vă da detalii pentru a trimite anunţul. După aceea, în cazul in care anunţul dvs. va fi aprobat de un moderator, acesta va fi publicat pe site-ul nostru.

Pentru ce să faci un anunţ?

Pentru că serviciul nostru de pe site vă permite să faceţi contacte gratuite şi discrete cu toţi cei care sunt interesaţi. Toate domnişoarele care au anunţuri aprobate pot comunica anonim cu bărbaţii care le plac.

 

Toate anunţurile trimise trebuie să fie aprobate de un moderator, care are dreptul de a respinge anunţul şi să nu-l publice, în cazul în care consideră că nu este potrivit. Anunţurile incomplete şi anunţurile care conţin informaţii false nu vor fi publicate. Anunţurile pot fi publicate numai pentru femei. Anunţurile din partea barbaţilor NU SE ACCEPTĂ.

Comments are closed.

Ai un mesaj nou de la Rebeca
Rebeca doreşte să te adauge în lista de prieteni
Trimite mesaje private şi notificări la acest e-mail:
Despre mine
Îmi place să prietenesc, dar am puţini prieteni. În ziua de azi e greu să găseşti oameni sinceri, care nu se prefac. Sunt frumoasă şi îmi plac bărbaţii mai în vârstă. Trimite un SMS.